Neem contact met ons op

Kunnen we jou ergens mee helpen of heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het formulier hieronder, of via onze contactgegevens welke rechts hiernaast staan.

Zodra wij een kort intakegesprek met u hebben gehad, maken wij een vervolgafspraak. Wij komen bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor in Ede. Onder het genot van een kop koffie of iets anders zullen wij met u in gesprek gaan om samen om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en een goed gesprek, dus schroom niet om een keer 'teveel' te bellen of e-mailen.

Zodra alles in kaart gebracht is zullen wij een planning maken tot een opleverdatum. In de periode tussen de eerste afspraak en eindoplevering zal er regelmatig heen en weer gecommuniceerd worden inzake inhoudelijk materiaal zoals teksten, foto's en kernwoorden voor de vindbaarheid van uw website. Na de oplevering zullen wij de website en statistieken in de gaten houden om te controleren of de website vaak bezocht wordt en de inhoud goed zijn werk doet.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Adres

Frankeneng 65a
6716 AA Ede

Telefoon

+31 318 701  500

Email

contact@jawij.nl