Onze mogelijkheden voor jouw website

 JaWij maakt het mogelijk om jouw website naar jouw wensen en visie te ontwerpen. Er wordt een plan en design besproken waarin wij jouw wensen en verwachting vertalen naar een creatief ontwerp. Uiteindelijk is het jouw website en de website moet jouw visie uitstralen, wij geven advies en zetten het technische gedeelte vakkundig in elkaar. De website wordt gebouwd met modules die op jouw website van toepassing zijn. Met WordPress als CMS beheersysteem kan je de website zelf beheren als je daar zin in (en tijd voor) hebt, waaronder teksten bijwerken en beeldmateriaal toevoegen. Het CMS beheersysteem is voorzien van de nieuwste technieken en is goed beveiligd. Via verschillende tools kunnen wij meten hoe vaak jouw website wordt bezocht, maar ook hoe de website sneller en beter vindbaar zal zijn. Zoekmachines worden regelmatig geïndexeerd, dit betekent dat zij zoeken naar vernieuwingen en inhoud zoals teksten, foto's en video's.

Wij bieden de mogelijkheid om beeldmateriaal van uw product of bedrijf aan te leveren. Goede foto's en video's in de website zullen er voor zorgen dat bezoekers meer geïnteresseerd zijn en langer op de website blijven. Wij kunnen video's bijvoorbeeld in YouTube uploaden en in jouw website laten weergeven.

Tevens kunnen wij uw aangeleverde teksten professioneel laten ombouwen tot gerichte content zodat de tekst ook invloed heeft op een betere vindbaarheid van uw website. Veel zoekmachines zijn gevoelig voor gerichte informatie, maar ook voor regelmatige wijzigingen. Als dit goed en regelmatig bijgehouden wordt, zal jouw website beter vindbaar zijn en blijven. Wij zullen onze mogelijkheden met u bespreken bij het eerste gesprek.

Mobielvriendelijk
Onze websites zijn responsive dus volledig geschikt voor mobiel en tablets.
Goed vindbaar
Uw site is goed vindbaar op het internet d.m.v. SEO en contentmanagement
Professioneel
Uw website heeft een professionele uitstraling
Gebruiksvriendelijk
Uw website is gebruiksvriendelijk in onderhoud zodat u zelf de website kan aanpassen

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden